Nieuwsbrief 13 februari

Posted on

logo Tonen2000

Geachte lezer, lezeres!

We zitten nog steeds op onze “roze wolk”: eindelijk mogen we aan iedereen ons nieuwe logo laten zien!

Huh nieuwe logo, wacht even leg dat eens uit.

Ja, ik ben veel te enthousiast ik ga weer te snel. Ik zal bij het begin beginnen.

Nadat wij ons als bestuur hadden genesteld was ons eerste taak het verzamelen van informatie. Wat is er al geregeld, wat is er al afgesproken (en kunnen we dit nakomen) kortom: waar staan we?

Er bleken veel toezeggingen gedaan te zijn bij veel instanties en bedrijven zonder enige onderbouwing en het mede weten van het bestuur. Het op orde brengen van de organisatie en de trein weer op een goed spoor te krijgen heeft ons veel tijd en moeite gekost. Maar we zijn eruit, wij staan helemaal klaar in de startblokken om van start te gaan! En we begonnen met de website, zorgen dat koren ons kunnen vinden. Om de kosten te besparen hebben wij zelf, met de hulp van Designer Christy Heuchemer, de website helemaal vernieuwd. We zijn benieuwd wat u er van vindt! www.tonen2000.nl

Tijdens dit – toch een soort van “vernieuwingsproces”- kwam ook het logo ter spraken. Christy heeft tijdens het maken van de website goed naar onze verhalen over het festival geluisterd en heeft zo een nieuw logo voor ons ontworpen! Ik heb het logo als bijlage toegevoegd aan deze nieuwsbrief. Als u naar het logo kijkt ziet u drie vormen geformeerd in een ronde die staat voor de internationaliteit. De drie vormen (u zou ze ook als oorschelp kunnen zien) staan ook voor de drie categorieën waar de koren aan deel kunnen nemen; Wereldlijk, Geestelijk en Folklore. De kleur Oranje staat voor zowel Nederland als voor het Westland, maar dan bij nacht. Ook ziet u dat er licht vanuit het middelpunt komt dat is het festival zelf; het stralende middelpunt. Wij zijn ontzettend blij met dit logo en we gaan het nu over de hele wereld verspreiden!

Voor nu hebben we een prachtige locomotief en we hebben een duidelijk spoor. Wij hopen nu dat u bij ons instapt en dat we samen een mooi festival tegemoet gaan. We hebben u hard nodig! En we hopen u ook vaker te gaan zien, in samenwerking met Muy Amigo’s zijn we het TonenCafé aan het opzetten, speciaal voor vrijwilligers in de aanloop naar Tonen2000 om informatie uit te wisselen. Meer informatie komt in de volgende nieuwsbrief.

Tot de volgende nieuwsbrief

Een muzikale groet,

Het bestuur van Tonen2000
Gerda Rolaff, Brenda Bodmer, André Meijster, Frans Peeters, Sjaak Noordam en Jurjen Peeter

P.S. U kunt ons ook volgen op Facebook.com/Tonen2000 en Twitter.com/Tonen2000!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *