Nieuwsbrief 16 januari

Posted on

Geachte lezer, lezeres!

Ons goede voornemen dit jaar is om meer van ons te laten hoor, vandaar een nieuwe nieuwsbrief, nummer één van velen! De vorige nieuwsbrief in december, hebben wij op basis van een  database, waarvan wij de actualiteit inmiddels zeer betwijfelen, verstuurd. Het zou dus kunnen dat wij iemand vergeten zijn de nieuwsbrief met uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie op 21 januari 2016 te sturen. Omdat wij niemand willen vergeten vragen wij u om deze uitnodiging in uw omgeving bekend te maken aan belangstellenden. U mag deze mail doorsturen of ons nieuwe mailadressen sturen dan zorgen wij dat deze in de database gezet worden.

Graag maken wij gebruik van de gelegenheid om u nogmaals te attenderen op onze nieuwjaarsreceptie. Wij hopen u op 21 januari vanaf 19:30 te ontmoeten bij Muy Amigos op het Marktplein 44 in ‘s Gravenzande. Als u komt zou u ons dat dan per mail willen laten weten? Dan zorgen wij voor voldoende hapjes en drankjes.

Onderaan de vorige nieuwsbrief stond voor u waarschijnlijk een onbekende naam; André Meijster. Graag willen wij hem aan u voorstellen.

Sinds eind oktober heeft het bestuur een nieuw lid. André Meijster versterkt het bestuur met de portefeuille van Artistiek leider.  André heeft aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Ook heeft hij veel ervaring in de koorwereld en het organiseren van evenementen. Al bijna 20 jaar zingt André als bas in het Residentie Kamerkoor.  Tevens is hij ouderling en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de kerkmuziek in de Kloosterkerk aan het Lange Voorhout in Den Haag.

Graag stellen wij u hem persoonlijk voor de 21ste.  Tot ziens en als u er niet bent, tot de volgende nieuwsbrief,

Een muzikale groet,
Het bestuur van Tonen2000
Gerda Rolaff, Brenda Bodmer, André Meijster, Frans Peeters, Sjaak Noordam en Jurjen Peeters

P.S. U kunt ons ook volgen op facebook en twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *